Carrière

Werken bij Wolff Belastingadviseurs betekent werken aan complexe puzzels met een klein team. Van onze cliënten krijgen wij een veelheid aan uiteenlopende fiscale vragen. Adequaat en pragmatisch hierop kunnen reageren is een must.

Bij Wolff Belastingadviseurs werk je met een hoge mate van autonomie, maar altijd in een team. Wij hebben een platte organisatie waarin je zelf verantwoordelijk bent voor je eigen werk. Wij verwachten van je dat je in je werk zelf je eigen grenzen aan kan geven, open staat voor kritiek en veelvuldig ruggenspraak hebt met je collega’s. Van onze kant zorgen wij ervoor dat er altijd collega’s zijn als sparringparter, ter ondersteuning of om op terug te vallen.

Wij zetten in op een langdurige relatie en verwachten ook van jou dat je bereid bent daarin te investeren. De bedoeling is dat je binnen onze horizontale structuur een eigen persoonlijke praktijk opbouwt.

De sfeer op kantoor is openhartig, persoonlijk, niet vrijblijvend en zeer informeel.

Doordat veel van onze cliënten zelf accountant of belastingadviseur zijn, zijn de vraagstukken die bij ons terechtkomen vaak (zeer) complex of tijdrovend. Op het gebied van vaktechniek wordt er dan ook veel van je verwacht. Je wordt geacht praktijkvragen binnen een fiscaal-juridisch kader te kunnen interpreteren om aan de hand daarvan een praktisch advies te kunnen formuleren dat ook voor de cliënt begrijpelijk is. Ook verwachten wij dat je ontwikkelingen op het gebied van jurisprudentie en wetgeving bijhoudt en direct kunt vertalen naar actuele dossiers.

Wij bieden je alle ruimte om parttime te werken, andere activiteiten te ontplooien of bijvoorbeeld voor langere tijd verlof op te nemen. Vereist hiervoor is wel dat dit in overleg plaatsvindt en dat je er zelf zorg voor draagt dat je werk hier niet onder lijdt.

Je beloning stellen wij in overleg vast op basis van je prestaties en behoefte.

Spreekt het jou aan ook bij Wolff Belastingadviseurs te komen werken? Ook studenten of starters die zich aangesproken voelen door ons kantoor, nodigen wij van harte uit voor een gesprek of om een dag te komen meelopen.

Stuur een CV met motivatie naar: m.wolff@wolffbelastingadviseurs.nl. Je ontvangt altijd een reactie.

Wolff Belastingadviseurs is altijd op zoek naar goede fiscalisten. Een open sollicitatie met cv kunt u richten aan: m.wolff@wolffbelastingadviseurs.nl. Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.